Tegels zetten

Het woord “tegels” vindt zijn oorsprong in het Griekse woord “kina”, dat “Eindpatroon” of “Cumber Orde” betekent. Sommige tegels vroege burgers van Griekenland gebruikten tegels om hun binnenplaatsen en keukens te versieren van de klei gemakkelijk beschikbaar in de regio.

Dus wat is het grote probleem? Een tegel bestaat meestal uit een mengsel van fijn en grof zand. In de loop der jaren wordt het zand gedroogd tot een soort cement dat vervolgens kan worden gevormd en in keramische platen kan worden gezet. De meest voorkomende vorm zijn vierkanten, ringvormige randen, of zelfs rechthoeken.

Geschiedenis van de Tegels

In de oudheid waren bakstenen versleten voor massaproductie. Zozeer zelfs, dat bakstenen niet langer werden gebruikt als nstrong plaat. In plaats daarvan werden ze gebruikt als dakpannen. Een beroemd voorbeeld van een kleien decoratieve dakpan uit de oudste tijden is het dak van de Hangende Tuinen van Babylon, dat waarschijnlijk rond 600 tot 650 v. Chr. werd gebouwd.

Tijdens het vroege Rome werden rond de Middellandse Zee decoratieve dakpannen gebruikt. Binnen korte tijd werden tegels overal in Europa en Azië gebruikelijk. De Romeinen waren vooral geobsedeerd door het verwerken van specifieke patronen om de2009 St RED en houwen uit hun muurstenen te behagen.

Taart- of touwtegels zijn de technieken die werden gebruikt om vormen te creëren die het patroon van tegels moesten worden. Keramische sets werden samengesteld uit zes tot zeven kleiplaten, ezels genaamd. Deze werden dan op de muur van een kamer geplakt en het patroon werd als prachtige kunst beschouwd.

De aantrekkingskracht van de oudheid op de moderne tijd duurt voort tot op de dag van vandaag. Oude Grieks-Romeinse architectuur is te zien in vele Europese steden, zoals MY de Italiaanse kunstschool bezoekt met meester-restaurateurs. Eeuwenlang gebouwd, met inbegrip van het Colosseum, zijn er grote voorbeelden van Romeinse tegels die nog steeds staan. De stijl zorgt ervoor dat de kunst uit de Romeinse tijd tot op de dag van vandaag is blijven bestaan.

Het grootste deel van het Romeinse tijdperk werd verwoest door de onvermijdelijke slag van het Romeinse Rijk in de 4e eeuw voor Christus. Na de val van het Romeinse Rijk werden coyotes opnieuw als askruisjes gebruikt. Deze hebben echter niet hun oorspronkelijke vorm in deze decoratieve keramiek.

Tijdens de ondergang van het Romeinse Rijk werd met de komst van de Turkse macht overgegaan op het gebruik van zijden tegels. Maar het tijdperk van de zijde tegel eindigde met de val van de Ottomanrals in de 14e eeuw. Mede verschenen voor het eerst in de 15e eeuw na Christus. Deze decoratieve tegels, die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt, staan ver af van hun oorspronkelijke uiterlijk. Over het geheel genomen is de artistieke invloed van het Ottomaanse Turkije nog niet helemaal verdwenen.

Kenmerken van de tegels van vandaag

In de moderne tijd kent de decoratieve kunst geen beperkingen, en kan zij zich zelfs meten met elke periode in de geschiedenis waarin zij bestaat. Om te kunnen wedijveren met het niveau van kunstnijverheid dat in de antieke wereld bestond, moet het ergens vandaan komen.

De vraag is dus niet of tegels blijven, maar over wat voor soort tegels hebben we het? Ja, ze kunnen blijvend en blijvend van alles zijn! Dus als u geïnteresseerd bent in decoratieve keramische tegels, kijk dan eens naar de keramische tegels die het goed doen bij de keramische tegels van het Romeinse Rijk. Met stijlen in overvloed, zal het zeker iets zijn waar u naar op zoek bent.

De andere optie is om te kijken naar wat u kunt doen met een aantal vintage tegels. Nieuwe tegels worden verondersteld een wonder te zijn op de manier waarop naar oude tegels wordt gekeken. Dat betekent niet dat ze de zuiverste wit-geblazen keramische inzet hoeven te zijn die je kunt vinden. Wat dacht je ervan om te kijken wat je kunt doen met tegels waar een beetje veroudering aan is toegevoegd? Dat kan hier wat ideeën opleveren.

Wat u ook doet, denk er niet aan om die krachtig uitziende keramische tegel die u hebt weg te doen omdat u er goede herinneringen aan hebt van vroeger! Er zullen mensen zijn die het waarderen en nog stoerdere dingen, dus ga die keramische tegels halen.