Daklekkage Amsterdam

Elke keer als we gaan in voor grote reparaties, in termen van het bedekken of repareren van dak lekkages in Amsterdam dat we niet willen een gat te maken of schade veroorzaken aan onze buurman.

Wat kan nou de reden zijn dat er lekkage ontstaat

Er zijn vele redenen voor de lekken. De meest voorkomende is het binnendringen van water uit het dak of de muur als gevolg van slechte en opgelapte dakbedekking. We hebben meer dan 100 vierkante meter beschadigde dakbedekking gerepareerd tegen een geschatte kostprijs van minder dan 100. Wat betreft de sarking die wordt veroorzaakt door de architecten dut in de metalen platen van de dakbedekking, het eindresultaat zou moeten zijn dat beetje metaal zou moeten worden verwijderd gebruikt de juiste groeiomstandigheden, maar dat moet alleen worden gedaan als het voorbij manipulatie en we hebben geen andere optie als voor de sarking de normale levensverwachting is ongeveer 5 jaar. Dit materiaal van leisteen dat het meest wordt gebruikt in de daken blijft in goede staat.

Bekledingssystemen

Traditionele metalen voor daken hadden niet echt een coatingsysteem om de chemicaliën aan te kunnen die nodig zijn voor het aanbrengen van de dakcoating, met name lood. Dit betekende dat de coating moest worden gereinigd om er zeker van te zijn dat deze niet door de chemicaliën werd aangetast. Om dit probleem op te lossen creëerde het 258 Register 550 coatings130 die in de standaard droge film van de fabrikant verzonken waren, zodat kon worden schoongemaakt zonder de coating in gevaar te brengen mocht een loszittende dakpan worden losgemaakt.